Østrup Turridning


 

 

 

Vinterferieoplevelse for hele familien 
i De Fynske Alper

 

Her er planen for en herlig feriedag i Svanninge Bakker i uge 7 eller 8:

 

Ankomst kl. 12. frokost. Derefter afgang til sneen og bakkerne i alperne. Vi har gode tøltere, mindre børn kan ride i snor og de kan køre i heste trukken kælk. Far er velkommen til at medbringe ski, hvis han ikke vil ride.

 

Kl. ca. 15.30: Efter leg/ridning i sneen er der hot-pot, vores finske træbadekar, der opvarmes til ca. 40 grader. Det er en utrolig fornemmelse at få så meget varme i kroppen, at man kan opholde sig udendørs i badetøj, nyde sneen, de levende lys og en varm drik. Hvis I har lyst er der fri adgang til at give børne trækketure, lade dem ride selv i "kravlegården", strigle og nusse hestene. Vores heste er velopdragne og vant til at blive håndteret af mindre børn.

 

Dagen slutter med en god middag, kaffe, overnatning samt morgenmad.

 

Arrangementet er kun for jer - vi tager en familie af gangen, med mindre I er to familier, der aftaler at tage afsted sammen.

 

Prisen er 3200kr. er for hele familien: 2 voksne og max. 3 børn. 
To familier på en gang koster 5500kr.

 

NB: Det eneste vi ikke kan garantere for bliver godt er vejret. Hvis sneen forsvinder, er I velkomne til at aflyse, men selvfølgelig kan vi give jer en rigtig god familieoplevelse selv om hestetrukken kælk og ski mangler. Naturen er utrolig smuk og her er fred og ro. Se de mange billeder på hjemmesiden.


Østrup Turridning © 2012