Frokostpause ved stranden...To: turridning@oestrup.dk
Subject: Tak for sidst!!!!!!!!!!!!!!
Date: Mon, 17 Sep 2007 22:02:09 +0200

Kære Dorte og John!!

Jeg bliver simpelthen bare nødt til at sige tak for en helt utrolig, vidunderlig, fantastisk, sjov, smuk, vild, våd, skøn weekend den 7.-9. september!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg er stadig ikke ”landet” helt J!!

Faktisk gik jeg sidste weekend og tænkte alvorligt på, hvorfor jeg dog ikke var på Fyn, på Østrup, til hest, til vands og i Hot Pot?! Det er da det absolut eneste rigtige sted at være!!!

Jeg kunne SAGTENS forestille mig, at jeg snarligt kom igen. Mange gange…….. og hvordan mon Svanninge bakker ser ud i sne??

Jeg har ikke været øm et eneste sted, ret fantastisk i betragtning af hvor mange timer vi var til hest. Måske Hot Pot´en hjalp med til det?

Det er helt sikkert, at både Mette, Kari og jeg havde den fedeste weekend i mands minde!!!!!!! Vi har selvfølgelig omtalt weekenden for resten af vores ridehold, familien, arbejdskollegerne og alle der kom i nærheden, hvad enten de gad at høre eller ej! – og de får nok historierne nogle gange mere, for den weekend kan jeg leve længe på!

Vores ridehold vil rigtig gerne med engang, nogle rigtig gode kvindfolk, og en enkelt mand, så det vil vi kigge på at få arrangeret, måske i det nye år. Kan dog være at Kari og jeg kommer tidligere?

Vi fik taget nogle rigtig gode billeder, og vi vil naturligvis benytte muligheden for en hyggelig aften sammen, så vi arrangerer en billedaften, med alt hvad dertil hører af god mad, vin også videre, i bedste Østrup stil.

Ville selvfølgelig være herligt hvis i var med!!!!

Det var rigtig dejligt at møde jer, I forstår virkelig at få én til at føle sig – ikke bare velkommen- men meget velkommen. Fantastisk dejligt humør- og dejligt at høre om historiens vingesus, området osv.

En afslappende tur i hot-pot'en...Super skønne heste, ALLE SAMMEN!! Som sagt, har jeg ikke siddet på én eneste hest hos jer, der ikke var god!!!! – og jeg prøvede da de fleste! Fedt at prøve flyvepas, og skønt at være i tølt gennem skov, mark og krat. At opleve naturen fra hesteryg er bar det eneste rigtige!!

Nå, jeg kunne blive ved, men kun i samme stil.. J

Jeg håber meget at vi snart ses igen!!!! – indtil da må I bare have det rigtig skønt!! – og så husk lige at give Glanis det saftigste æble og et smask kys fra mig!

Mange kærlige hilsner

Tina

[med billeder af flintfoto.dk]